Potapljaško društvo Murska Sobota

Vaje na jadrnici                                                                                                                                                                                                                                          

Nekaj članov PRS MS (Drago,Stojan,Igor,) je izvedlo vaje reševanja padlega z jadrnice na odprtem morju.

Po uspešnih vajah pa slikanje na Kornatih otok Manta.Share
 

Sestanek društva

Sestanek drustva bo v ponedeljek 4. aprila ob 19. uri v Podmornici. Ogledu podvodnega filma in fotoreportaže iz Mehike sledi dogovor o prvomajskem potapljanju v Črni gori in ponovitev teorije potapljanja.

Share

Več ...

 

Picerija Royal


Tanja in Drago sta prenovila lokal in iz njega naredila odlično Picerijo, v kar smo se lahko prepričali udeleženci letošnje skupščine. Zahvaljujemo se jima za pogostitev in hkrati vse ljubitelje dobrih pic vabimo k obisku Picerije Royal v Murski Soboti.Share
 

Program dela v letu 2005

Na redni letni skupščini PDMS je bil sprejet osnutek programa dela v letu 2005. Vabljeni k udeležbi in predlogom za dopolnitve, podrobnosti v nadaljevanju.

Share

Več ...

 

Tečaj potapljanja pod ledom

Potapljaško društvo Murska Sobota v sodelovanju s SPZ in DAN Slovenia prirejata tečaj potapljaške specialnosti POTAPLJANJE POD LEDOM.

Tečaj bo v soboto 26. februarja s pričetkom ob 9:30 uri v predavalnici podjetja ROTO, Gorička 150, Černelavci pri Murski Soboti. Namenjen je potapljačem in inštruktorjem za pridobitev potapljaške specialnosti Potapljanje pod ledom. Pogoj za pristop k tečaju je potapljaška kategorija P2 ali več.

Share

Več ...