Potapljaško društvo Murska Sobota

Potapljaški tečaj

Potapljaško društvo Murska Sobota obvešča vse zainteresirane, da bo pričetek potapljaških tečajev CMAS P1 in CMAS P2 v petek 27.05.2005 ob 18 uri v naših klubskih prostorih.Tečaj bo potekal na kopališču v Murski Soboti in v naših klubskih prostorih. Hkrati vse zainteresirane obveščamo, da bodo ob četrtkih po 17. uri

Share

Več ...

 

Sestanek društva

Redni ponedeljkov sestanek Potapljaškega društva Murska Sobota bo v ponedeljek 9. maja ob 19. uri v klubskih prostorih. Ob aktualnih informacijah in pripravah na potapljaško sezono bomo pričeli tudi s teoretičnim delom tečaja za potapljače CMAS P3.


Share
 

Potapljanje v Črni Gori


Prvomajsko potapljanje v Črni gori je uspešno za nami, nadaljujemo ga z jadranjem na katamaranu Mura proti Orehovi vasi.

Share

Več ...

 

Vaje iz podvodne orientacije

V okviru priprav na Zbor reševalcev, ki bo 21. in 22. maja v Solkanu bo Podvodna reševalna služba organizirala vajo iz podvodne orientacije. Ob pripadnikih PRS vabljeni tudi vsi ostali člani društva. Vaja se bo pričela v soboto 7. maja ob 14. uri, zborno mesto je v Piceriji Royal. Po vaji bo piknik za vse udeležence. Prijave in podrobnejše in formacije zbira Goran na 031 399 880.

 

 

Share
 

Prvomajski potopi v Črni Gori

Potapljaško društvo Murska Sobota bo v času od 23. do 30 aprila organiziralo potapljanje v ČRNI GORI. Prijave in podrobnosti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .Share