Potapljaško društvo Murska Sobota

Potapljanje na Krku

Potapljaško društvo Murska Sobota prireja potapljaški vikend na otoku Krku (12-15 avgust). Vse zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite zaradi ureditve dovoljenj za potapljanje in drugih podrobnosti v zvezi s potopom. Prav tako pravočasno sporočite morebitne potrebe za najem potapljaške opreme.


Share
 

Prodam

UGODNO, UGODNO, UGODNO!!!! Andrej Söke zelo ugodno prodaja enodelno potapljaško obleko SCUBAPRO debeline 5 mm, velikosti L (nekje za višino 175 do 180 cm). Zraven doda še kapuco, čevlje, plavuti in obešalnik. Cena zelo ugodna. Več informacij na telefon 031 207 870.


Share
 

Potapljaški vikend s krstom

Vabin vas na naš letošnji prvi POTAPLAŠKI PIKNIK S KRSTON keri de v soboto 2. julija ob 13. vöri na Soboškon jezeri (spodi pri sörfašaj). Ka nemo küjpili premalo gestija vas prosin, ka svojo prisotnost potrdite Matjaži najkesnej do petka 1. julija na 041 623 246 ali na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Piknik mo izkoristili za potop v Soboškon jezeri, keri mate izpit tüj z Nitroxon, za keroga polnilnico mamo po novon inštalejrano v potaplaškon kombiji. Bar en dnevnik za potaplanje na Hrvaškon mamo, tak ka se na pikniki tüj zgučijmo za potaplaške tabore ali bar podukšane potaplaške vikende na Hrvaškon. Lejpi potaplaški pozdrav.


Share
 

Potapljaški vikend na Krku

Potapljaško društvo Murska Sobota prireja potapljaški vikend na otoku Krku (9. in 10. julij). Vse zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite zaradi ureditve dovoljenj za potapljanje in drugih podrobnosti v zvezi s potopom. Prav tako pravočasno sporčite morebitne potrebe za najem potapljaške opreme. Podrobnosti na potapljaškem pikniku 2. julija ali pri Matjažu.


Share
 

Dan potapljačev Slovenije


Slovenska potapljaška zveza vabi na tradicionalni Dan potapljačev Slovenije, ki bo letos organiziran kot potapljaški vikend v slovenskem primorju. DPS sovpada s praktičnim delom pomladanskih potapljaških tečajev PDMS, kar pomeni dodatno motivacijo k čim širši udeležbi.. Organizirali bomo prevoz s klubskim kombijem, kakor tudi prenočišča po ugodni ceni. Informacije in prijave na klubskem sestanku v ponedeljek 9. maja ali pri Matjažu 041 623 247.


Share