Potapljaško društvo Murska Sobota

Matjaž Grilec vstopil v Klub 100


Matjaž Grilec je med potapljaškim vikendom v Bohinju imel stoti potop in s tem vstopil v naš elitni KLUB 100. Med odlično večerjo, ki nam jo je pripravil, je prejel tudi težko pričakovano kapo. Matjažu čestitamo in mu želimo še nadaljnje lepe potope, druge pa vabimo, da se mu čim prej pridružijo.


Share

Več ...

 

Odbojkarski turnir Roto-Inoks

Potapljaško društvo Murska Sobota kot eden izmed favoritov na tradicionalnem ROTO - INOKS Odbojkarskem turnirju vabi svoje člane in druge simpatizerje da pridete v petek, 30. septembra ob 12. uri na Športno igrišče podjetja Roto, Gorička 150, Černelavci. Igralce prosimo da se prijavite, navijače pa da se pripravite na težek boj in pomembno vlogo dodatnega igralca.

Share

Več ...

 

Čistilna akcija in spust po MuriPotapljaško društvo Murska Sobota vabi člane in druge zainteresirane na tradicionalno čistilno akcijo s spustom po Muri, ki se bo pričel izpod petanjskega mostu v soboto 24. septembra ob 12:30 uri. Plavali bomo do kroškega broda, kjer sledi potapljaški piknik. Udeležba na pikniku je kot zmeraj za člane društva brezplačna, iz organizacijskih razlogov pa vse zainteresirane vljudno vabimo, da se prijavijo najkasneje do četrtka 22. septembra na tel. št. 041 623 247 (Matjaž).

Share

Več ...

 

Potapljaški vikend na Bledu in Bohinju
Potapljaško društvo Murska Sobota prireja potapljaški vikend na Bledu in Bohinju (30. september-2. oktober). Vse zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite zaradi rezervacije plemljeve vile (041 623 247, Matjaž). Cena apartmaja za dve osebi je 6000 sit na dan. Prav tako pravočasno sporočite morebitne potrebe za najem potapljaške opreme.

Share

Več ...

 

Vaja in piknik na Ptuju


Podvodna reševalna enota pri Potapljaškem društvu Murska Sobota bo v nedelejo 18. septembra na reki Dravi na Ptuju priredila prikaz reševanja iz vode s pomočjo plovila. Vaji sledijo športne igre na vodi in piknik vseh članov. Informacije in prijave najkasneje do petka 16. septembra na tel. št. 041 623 247 (Matjaž).


Share