Potapljaško društvo Murska Sobota

Odbojkarski turnir Roto-Inoks

Potapljaško društvo Murska Sobota kot eden izmed favoritov na tradicionalnem ROTO - INOKS Odbojkarskem turnirju vabi svoje člane in druge simpatizerje da pridete v petek, 30. septembra ob 12. uri na Športno igrišče podjetja Roto, Gorička 150, Černelavci. Igralce prosimo da se prijavite, navijače pa da se pripravite na težek boj in pomembno vlogo dodatnega igralca.

Share

Več ...

 

Potapljaški vikend na Bledu in Bohinju
Potapljaško društvo Murska Sobota prireja potapljaški vikend na Bledu in Bohinju (30. september-2. oktober). Vse zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite zaradi rezervacije plemljeve vile (041 623 247, Matjaž). Cena apartmaja za dve osebi je 6000 sit na dan. Prav tako pravočasno sporočite morebitne potrebe za najem potapljaške opreme.

Share

Več ...

 

Vaja in piknik na Ptuju


Podvodna reševalna enota pri Potapljaškem društvu Murska Sobota bo v nedelejo 18. septembra na reki Dravi na Ptuju priredila prikaz reševanja iz vode s pomočjo plovila. Vaji sledijo športne igre na vodi in piknik vseh članov. Informacije in prijave najkasneje do petka 16. septembra na tel. št. 041 623 247 (Matjaž).


Share
 

Čistilna akcija in spust po MuriPotapljaško društvo Murska Sobota vabi člane in druge zainteresirane na tradicionalno čistilno akcijo s spustom po Muri, ki se bo pričel izpod petanjskega mostu v soboto 24. septembra ob 12:30 uri. Plavali bomo do kroškega broda, kjer sledi potapljaški piknik. Udeležba na pikniku je kot zmeraj za člane društva brezplačna, iz organizacijskih razlogov pa vse zainteresirane vljudno vabimo, da se prijavijo najkasneje do četrtka 22. septembra na tel. št. 041 623 247 (Matjaž).

Share

Več ...

 

Palagruža, Lastovo

Kaj je za planinca Aljažev stolp je za potaplače in nautičare Palagruža.

Nekateri člani društva in nekaj simpatizerjev je 16. septembra uspešno izročilo buteljko Kupljenovega vina svetilničarju na Palagruži, tako da lahko odslej vska član društva brez skrbi pristane in po potrebi prespi na najbolj oddaljenem otoku.


Share

Več ...