Predstavitev potapljanja in spust po Muri

Najboukše drujštvo se je odzvalo povabilo lendavske srejdnje šole, ka dijakon predstavimo potaplanje. Dogodek bo v sredo 6.9. od 9 do 12 ure na bazenu v Lendavi. Što ma čas pa volou pomočti naj prosin kontaktejra Gorana pa se zgučij. Tan mo nucali tuj klubsko opremo, zato se ka jo mate še sposojeno prosin, ka jo nazaj pripelate v ponedeljek 4.9. ob 18 : 30 uri.


V soboto 16. septembra pa mo meli SPUST PO MÖRI in čistilno akcijo. Začali mo ob 13 h pri mousti v Petanjcaj in se spujstiliu do Kroškoga brouda, gem o akcijo kunčali in meli piknik.


Spust de v potapoljaški oblekaj ali v kajakaj pa kanujaj. Za spust v potaplaški obleki je dobro či mate pred seuf nekšo oporo s stiropora ali podobnoga plavajočoga materiala. Za čune pa naj zainteresejrani javijo, ka jih Nuša zadosta zrikta.

Prevoz z kroga nazaj v Petanjce po avtoje de organizejrani, dobro pa je, či se v Petanjce pelamo s čim menje avtoji, ka se skoordinejramo gda mo meli prijave.

Prosin ka se prijavite Matjaži na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , za kakše koli informacije pa mi samo napijšite.

POVZETEK:

  • Vračanje klubske opreme v pondejlek 4.9. ob 18:30
  • Predstavitev potaplanja, bazen Lendava 6.9. 9h-12h- prijavi se Gorani
  • Spust in čistilna akcija sobota 16.9 ob 13h – prijavi se Matjaži


 
Nazaj