Napoved naslednejga srečanja PDMS

Zadni sestanek v petek je potrdo, ka se je fajn dobiti tuj med počitnicami, zato smo se odločili, ka se dobijmo tuj prvi petek v avgusti, što de pač doma.

Eden izmed predlogov na sestanki je tuj buo tečaj podvodne orientacije, zato vas prosin za preliminarne prijave, ka se znamo organizejrati. Orientacijo bi organizejrali pri Gorilkoji ali pa na Blejdi. Vableni seveda tüj si tisti,ka ste takši tečaj že dali skous, zato ka je orientacija stvar, pri keri je glij vaja najbole dobrodošla.

Na kunci pa ešče info, ka si je naš Boro Vrbanec küjpo novo šker, zato staro odavle, opis v nadaljevanji.

Lejpi potaplaški pozdrav in vbleni.

Prodajam poluprofesionalni zrcalno refleksni fotoparat star 3 leta ter vso dodatno opremo (2 baterije, 4 objektiva, podvnodno ohšje, orginalni blitz, TTL kaber in potrebne priključke):

• digitalno refleksni aparat OLYMPUS E620, 12.5 mil pikl. (790 eu)
  • podvono ohišje PT-E06 +PPO E 05 (ohišje in objetiv nastavek) ( 1260 eu)
  • blitz Olympus UFL -2 (660 eu) - objektivi zuiko digital 14-42., 8-18 in 20-150 (1:4-5.6)
  • samayang 8 mm (1:3.5) (350 eu) - extenz.tube EX-25 (250 eu)
  • TTL kabel in TTL adapter (170 eu)

Vse v odličnem stanju in takoj uporabno za skupno cca 1400 eur (nabavna cena 3970 eur) Fotoaprat je še vedno v prodaji , prav tako ohišje in rezervni deli, lahko se pozanimate o dejanskih cenah na spletnih straneh - www.UW fotoparner.de V prilogi videz opreme, ter nekaj fotografij, več fotografij na moji FB strani (borislav vrbanec)

S poštovanjem in potapljaški pozdrav vsem prijateljem v slo.

Borislav Vrbanec tel: 041 716554