Potapljaški tečaj - pomlad 2013


Poletnih temperatur se je že marsikdo navadil in čeprav je do koledarskega poletja še dokaj daleč, marsikdo že razmišlja o tem, kaj bi počel čez poletje. Ena od zelo prijetnih aktivnosti je potapljanje. Zato vabim vse, ki bi želeli opraviti začetni ali nadaljevalni tečaj potapljanja, da se prijavite. Največje in najboljše potapljaško društvo - Potapljaško društvo Murska Sobota - organizira potapljaški tečaj CMAS P1, P2 in P3 ter NITROX s pričetkom v petek, 24. maja, ob 18h.  

Teoretični del bo, kot je že v navadi, v klubskih prostorih na Lendavski ulici (v podmornici), praktični del tečaja pa na letnem kopališču v Murski Soboti. Zaključek tečaja z izpitom bo 9. junija v Fiesi. Ker bo isti vikend tudi dan potapljačev Slovenije, priporočam, da si čimprej rezervirate tudi prenočišče.


Prijavite se lahko Goranu najraje na e- mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa po telefonu 031 399 880, oziroma Alešu na e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , gsm : 031 381 363.

Z veseljem vas pričakujemo v čim večjem številu v petek, 24.5, v podmornici!

 
Nazaj