Novoletna projekcija

Pozvanje na NOVOLETNO PROJEKCIJO pa ZAKLUČEK najboukšoga Potaplaškoga drüjštva Murska Sobota, v soboto, 8. decembra ob šesti večer v MAXIMUSI, Ulica Štefana Kovača 43. Projekcijo in podvodni film o MORSKI PSAJ de möu naš najboukši podvodni fotograf BORUT FURLAN, zato rejsan nišče nesmi zamiditi. S seuf pripelajte tuj čim več vaši pajdašof. Po projekciji mo kak po navadi šli v ROTO-jovo predavalnico na našo sigdar najvekšo klubsko stvar, ZAKLUČEK S SLAVNOSTNO VEČERĐO, plesanjon, talanjon diplom in seveda specialni pounočni gost DEDEK MRAZ s kalandarijami.

Ka de Dedek Mraz lejko dosta prineso, more biti fejst močen pa debeli, tak ka mo polek najlepšoga koleka preberali tüj najbole fijno pogačo. Vableni ka prineseš en tanjer pogač, piti pa gesti pa kak sigdar časti najboukše drüjštvo sen, ka se Matjaži prijavite najkesnej do četrtka 6. decembra po mejli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na številko 041 623 247. Lejpi potaplaški pozdrav