Poletni potapljaški tečaji

Potapljaško društvo Murska Sobota obvešča vse ljubitelje morja, še posebaj pa podvodnega sveta, da bo pričetek potapljaških tečajev CMAS P1 in CMAS P2 v petek 25. 05. 2007 ob 18. uri v naših klubskih prostorih (Zaklonišče za trgovino Dom na Lendavski ulici 21). Tečaj bo potekal na kopališču v Murski Soboti in v naših klubskih prostorih. Zaključek tečaja bo v Fiesi, točen datum bo znan konec meseca- odvisno od odprtja kopališča v Murski Soboti. Za vse dodatne informacije pokličite Gorana na GSM 031 399 880, ali pa pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Torej vsi , katere zanima ta zelo zanimiv šport, nikar ne odlašajte in pridite na tečaj kjer vas bomo naučili osnov varnega potapljanja.

V času potapljaški tečajev bodo na kopališču tudi osnovna predavanja in prvi potop za otroke in mladino.

Hkrati vas obveščamo, da bodo ob četrtkih po 17. uri na kopališču kondicijski treningi, poskusni potopi za vse zainteresirane bodoče potapljače in prikaz reševalnih vaj iz vode s posebnim poudarkom na preprečevanju utopitev med mladimi.