Jesenski potapljaški tečaj

Potapljaško društvo Murska Sobota obvešča vse ljubitelje morja, še posebej pa podvodnega sveta, da bo pričetek potapljaških tečajev CMAS P1 in CMAS P2 v petek 22. avgusta 2008 ob 18. uri v klubskih prostorih PD Murska Sobota na Lendavski ulici. Tečaj bo potekal na kopališču v Murski Soboti in v klubskih prostorih. Zaključek potapljaškega tečaja bo v soboto 6. septembra v Fiesi.

Za vse dodatne informacije pokličite Gorana na GSM 031 399 880, ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . V času potapljaški tečajev bodo na kopališču tudi osnovna predavanja in prvi potop za otroke in mladino.

Torej vsi, ki vas potapljanje zanima in veseli nikar ne odlašajte in pridite na tečaj kjer vas bomo naučili osnov varnega potapljanja.

Hkrati vse zainteresirane obveščamo, da bodo v času tečajev na kopališču kondicijski treningi, poskusni potopi za vse zainteresirane bodoče potapljače in prikaz reševalnih vaj iz vode s posebnim poudarkom na preprečevanju utopitev med mladimi.

 
Nazaj