Potapljaško društvo Murska Sobota

Redna letna skupščina

Vabljeni na redno letno skupščino Potapljaškoga drüjštva Murska Sobota, kera de v soboto, 30. januarja ob 19. uri v gostilni Lipa, Klavniška ulica, Murska Sobota (pri Tanji in Dragoji). Dnevni red:

  1. Izvolitev delovnega predsedstva
  2. Poročila o delu društva v preteklem letu
  3. Razprava po poročilih
  4. Program dela društva v tekočem letu
  5. Razno pa večerja z družabnim srečanjem

Share

Več ...

 

Zaključek 2015

Potapljaško društvo Murska Sobota vas in vaše prijatelje vabi na tradicionalno novoletno projekcijo. Letos smo v našo sredino povabili enega naših najboljših fotografov Arneja Hodaliča.


Share

Več ...

 

Piknik s krston in potopon

Čiglij je napoved za soboto pa nedelo bijla bole slaba, smo se v Fiesi meli fejst lipou. Vrejme je bilou idealno za potaplanje, drujžba fantastična, banka zraka se je skazala, kam smo niti sekundo nej čakali na lüft, si tečajniki pa so se pod vodouf fejs skazali in lipou opravili izpite, za ka jin v imejni cejle ekipe od srca čestitan.

Zato vas vabin, ka tou soboto v najboukše drujštvo pri Gorilkoji na kamešnici pokrstimo naši šest novi članov, pa še Sašoji čestitamo za P2.

Kakje že navada mo začali s potopon in po želji testejrali podvodne skutere, podvodno komunikacijo, potop z nitroxon in še kaj od nove opreme, po tiston pa sledij piknik in krst novih potaplačov. Pred ten pa što ma čas in volou vableni na Klavniško, ka dokunčamo garažo za kombi.

Share

Več ...

 

Zahvala


Ob uspešnem zaključku projekta Rešujmo skupaj je župan Mestne občine Morska Sobota dr. Aleksander Jevšek vse projektne partnerje povabil na razgovor, na katerem smo pregledali potek projekta in pričeli dogovore za morebitne naslednje projekte.

Potapljaško društvo Murska Sobota in Slovenska potapljaška zveza sta se v sodelovanjem z Razvojnim centrom MS že povezali s čezmejnimi partnerji in pričeli s pripravo naslednjega projekta.

Na sestanku je PDMS prejela tudi priložnostno zahvalo za dobro sodelovanje.

Share
 

Druženje v Termah 3000


V soboto 18.julija se nas je kar nekaj odzvalo vabilu Term 3000 in preživelo dan pri njih. Ker je bilo vreme sončno in toplo, se je kar prilegla ohladitev v njihovih bazenih, veliko pa jih je tudi preizkušalo njihove tobogane, tako da so bili pri nekaterih hrbti kar rdeči.

No pa nismo bili tam samo zaradi tega, ampak smo tudi naredili predstavitev našega društva in potapljanja nasploh. V dveh terminih smo odpeljali pod vodo kopico radovednih otrok, pa tudi nekaj starejših se je odločilo da se preizkusi v tej veščini. Izkoristili smo priložnost in vmes naredili še vaje za izpit za P2.
Vsi ki se tokrat niste udeležili tega dogodka, pa seveda vabljeni v soboto 1.avgusta ko imamo še eno predstavitev pri njih.
Share

Več ...