Piknik s krston

Drage kolegice pa kolegi

Rejsan je lipou, gd si najboukši. Ešče lepše pa je, gda se ti tou palik pa palik potri. In v soboto, na Dnevi potaplačof Slovenije se nan je tou bar dva krat zgoudilo. Bilij smo najboukši po števili udeležencof, naše ekipa pa je bijla nepremaglijva na Igraj brez dna. Čestitke zmagovalcon in fala lejpa sen, ka ste bilij tan, drukali za naše in pomogli, ka nas je palik bilou največ.

Zaj gda mamo zalet, pa samo tak dale na PIKNIK S KRSTON POTAPLAČOF V SOBOTO 13. JUNIJA OB 14. VORI, na staron mesti, pri Gorilkoji. Na kamešnici mo meli tuj kombi z lufton, tak ka či ma štoj prazno bombo naj jo zeme s seuf, pa tüj voda je fejst čijsta, tak ka je idelana za poglednoti naš podvodni park.

Pred piknikon, pa se, ka znajo delati z latami in cveki vabin ob 11. h k meni domou na Klavniško, ka našomi novomi kombiji plodukšamo garažo.

POVZETEK, SE VALA ZA SOBOTO 13.6.:

1. OB 11.h DELOVNA AKCIJA »DUKŠA GARAŽA«
  2. OB 14 PIKNIK S KRSTON POTAPLAČOF